Griep

 • Koorts (bij volwassenen)

  Een koorts is een lichaamstemperatuur van 100,4 F of hoger. Lees over oorzaken van koorts bij volwassenen, symptomen, behandeling, medicijnen die koorts kunnen veroorzaken en verschillende soorten koorts. En leer hoe u koorts kunt verminderen.
 • Keelpijn

  Keelpijn wordt meestal genoemd naar de aangetaste anatomische locatie, bijvoorbeeld de amandelen, epiglottis en het strottenhoofd. Behandeling van een zere keel hangt af van het virus, bacterie of schimmel. Zere keel huismiddeltjes en medicijnen kunnen kalmeren en helpen bij het wegwerken van een zere keel.
 • Griep bij kinderen (Influenza)

  Krijg de feiten over de oorzaken van griep bij kinderen, symptomen, tekenen, diagnose, complicaties, medicijnen, duur, hersteltijd, wanneer naar de dokter te bellen, preventie, immunisatie bijwerkingen en behandeling.
 • Griepvaccin

  Krijg informatie over het H1N1-griepvaccin en seizoensgriepvaccin, bijwerkingen en reacties, wie de griepprik moet krijgen en wie de griepprik niet mag krijgen.
 • Verkoudheid

  De kou is de meest voorkomende ziekte in de hele wereld, met meer dan 1 miljard verkoudheden per jaar gemeld in de Verenigde Staten alleen. Lees over verkoudheid, huismiddeltjes, symptomen en preventie.
 • Griep bij volwassenen

  Krijg de feiten over de griepoorzaken, de behandeling en de bijwerkingen van het vaccin. Leer bovendien over symptomen van verkoudheid of griep, wanneer je een arts moet bellen en wanneer je een griepprik moet krijgen om je te beschermen tegen verschillende soorten griepvirussen.
 • Pseudo-efedrine (Afrinol, Cenafed, Chlor Trimeton-neus decongestivum)

  Geneesmiddelen Informatie over Afrinol, gecenafeerd, Chlor Trimeton neus decongestivum (pseudo-efedrine) omvat afbeeldingen van geneesmiddelen, bijwerkingen, geneesmiddelinteracties, aanwijzingen voor gebruik, symptomen van overdosis en wat te vermijden.
 • Oseltamivir (Tamiflu)

  Geneesmiddelinformatie over Tamiflu (oseltamivir) omvat afbeeldingen van geneesmiddelen, bijwerkingen, interacties tussen geneesmiddelen, aanwijzingen voor gebruik, symptomen van overdosering en wat u moet vermijden.
 • Varkensgriep

  Meer informatie over de Mexicaanse griep (H1N1 en H3N2v) symptomen, behandeling, preventie en vaccinatiegeschiedenis. Er was in 2009 een Mexicaanse grieppandemie.
 • Zanamivir (Relenza)

  Geneesmiddelinformatie over Relenza (zanamivir) omvat geneesmiddelenfoto's, bijwerkingen, geneesmiddelinteracties, aanwijzingen voor gebruik, symptomen van overdosis en wat u moet vermijden.
 • Vogelgriep (vogelgriep)

  Krijg de feiten over vogelgriepoorzaken (vogelgriep), symptomen bij mensen, vaccins, infectiepreventie en behandelingsinformatie. Twee soorten influenza A-virus, H5N1 en H7N9, veroorzaken aviaire influenza.
 • Amantadine (Gocovri, Symmetrel)

  Geneesmiddelinformatie over Gocovri, Symmetrel (amantadine) omvat afbeeldingen van geneesmiddelen, bijwerkingen, geneesmiddelinteracties, aanwijzingen voor gebruik, symptomen van overdosis en wat te vermijden.
 • Maakt de griep je af? Kun je sterven aan de griep?

  Mijn moeder is 63 en ze heeft diabetes. Ze is onlangs naar de dokter geweest die haar de diagnose influenza heeft gesteld. De arts vertelde haar om ibuprofen te nemen en rust en vocht te krijgen. Ik maak me zorgen dat haar leeftijd en bestaande toestand het doormaken van griep zonder behandeling gevaarlijk kan maken. Kun je dood aan de griep?
 • Hoe weet u of het een verkoudheid of griep is?

  Mijn 15-jarige zoon werd wakker met een verstopte neus en een beetje koorts. Hij wil nog steeds zijn voetbalspel vanavond spelen, maar ik weet niet of ik hem moet toestaan. Een verkoudheid is één ding, maar als hij griep heeft, kan de lichamelijke belasting gevaarlijk voor hem zijn. Hoe weet je of het koud is tegen griep?
 • Hoe slaap je met een verkoudheid?

  Ik heb het koud, maar ik heb geen betaald ziekteverlof, dus ik moet nog steeds naar mijn werk. Het is niet zo erg, behalve dat ik moeite heb om in slaap te vallen vanwege de congestie. Hoe slaap je met een verstopte neus?
 • Hoe lang gaat een koud virus mee?

  Ik heb nu een week verkouden en de symptomen worden niet beter. Ik moet binnenkort op reis gaan en ik moet weten wanneer ik weer gezond zal zijn? Hoe lang duurt de verkoudheid?
 • Hoe lang duurt het om de griep te boven te komen?

  Ik denk dat ik griep heb, maar ik heb maar een paar dagen ziek van het werk en ik heb belangrijke projecten te danken. Hoe lang duurt het om over de griep heen te komen? Hoe geneest u de griep snel?
 • Wanneer moet je naar het ziekenhuis als je griep hebt?

  Ik heb al meer dan drie dagen last van griep, koorts, zwakte, vermoeidheid, en het lijkt niet beter te worden. Vanochtend zag ik bloed in het slijm dat ik had opgehoest. Moet ik een dokter zien? Wanneer moet je naar het ziekenhuis als je griep hebt?
 • H1N1 neusspray vaccin

  Informatie over het H1N1-neussprayvaccin om de H1N1-griep (Mexicaanse griep) te voorkomen. Informatie over wie en wie dit verzwakte vaccin niet mag ontvangen.
 • Variant Influenza Virus (Swine Flu) Symptomen

  Niet zelden is er een nieuwsbericht van een nieuwe uitbraak van Mexicaanse griep, waarbij een type influenza A dat normaal varkens infecteert, een mens oversteekt en infecteert. Eigenlijk echter