Gezond leven

 • Gewichtsverlies

  Obesitas, een chronische langetermijnziekte, is gewoon de opeenhoping van overtollig lichaamsvet. Ontdek hoe dieet, lichaamsbeweging, medicatie en chirurgie kunnen helpen bij gewichtsverlies en controle.
 • Senior Gezondheid

  Meer informatie over verschillende gezondheidsimpacten van veroudering, waaronder artrose, hart- en vaatziekten, kanker, diabetes, dementie, de ziekte van Alzheimer, glaucoom, cataracten, diverticulose, verzwakte botten, protheseproblemen, depressie, vermoeidheid, vergeetachtigheid, urine-incontinentie en meer.
 • Uitdroging (volwassenen)

  Wat zijn de symptomen van uitdroging bij volwassenen? Uitdroging tekenen en symptomen zijn een verhoogde dorst, hoofdpijn, droge huid, duizeligheid, slaperigheid, verminderde urineproductie, droge mond en weinig of geen tranen. Leer de reacties op dehydratie, zowel ernstig als chronisch, van onze experts.
 • Elektrolyten

  Wat veroorzaakt elektrolytenonbalans? Elektrolyten zoals kalium, calcium, natrium en magnesium spelen een cruciale rol in de werking van onze lichaamscellen. Elektrolytdeficiënties kunnen ernstige symptomen veroorzaken, zoals lethargie, verwardheid, krampen, zwakte, zwelling, toevallen en coma.
 • Koolstofmonoxidevergiftiging

  Meer informatie over koolmonoxidevergiftiging (CO), een kleurloos, geurloos gas en is de belangrijkste oorzaak van dodelijke ongevallen in de VS. Het wordt vaak het
 • Wandelen voor fitness

  Wandelen is een geweldige manier om gewicht te verliezen, spieren op te bouwen en iemands algehele conditie te verbeteren. Leer extra voordelen van lopen en lees over de juiste techniek.
 • Oefening

  Ontdek waarom bewegen zo belangrijk is, hoe je een personal trainer kunt vinden, hoe je je BMI kunt berekenen en meer te weten komt over de fitnessvoordelen van regelmatig trainen.
 • Yoga

  Lees meer over yogahoudingen, voordelen en geschiedenis. Yoga wordt gedefinieerd als een oefening van lichaamsbeweging, ademhalingscontrole, ontspanning en meditatie gericht op het ontwikkelen van harmonie in lichaam, geest en omgeving.
 • Multivitaminen en mineralen (geen merknaam)

  Geneesmiddeleninformatie op geen merknaam (multivitaminen en mineralen) omvat afbeeldingen van medicijnen, bijwerkingen, interacties tussen geneesmiddelen, aanwijzingen voor gebruik, symptomen van overdosering en wat u moet vermijden.
 • Zwaarlijvigheid

  Meer dan tweederde van de Amerikanen heeft overgewicht, waaronder minstens één op de vijf kinderen. Krijg de feiten over obesitaspreventie, oorzaken, bijbehorende symptomen en behandeling.
 • Ascorbinezuur (vitamine C) (geen merknaam)

  Geneesmiddelinformatie over geen merknaam (ascorbinezuur (vitamine C)) omvat afbeeldingen van geneesmiddelen, bijwerkingen, interacties tussen geneesmiddelen, aanwijzingen voor gebruik, symptomen van overdosering en wat te vermijden.
 • Medische acupunctuur

  Krijg informatie over de voordelen van medische acupunctuur, bijwerkingen, geschiedenis, oorsprong en hoe acupuncturisten naalden gebruiken om deze vorm van traditionele Chinese geneeskunde uit te voeren.
 • Dieet en voeding

  Meer informatie over voeding en voeding. Het begrijpen van de voedselpiramide, voedingswaarde-informatie en calorieëntellingen op voedseletiketten is essentieel voor gewichtsverlies en ziektepreventie.
 • Hardlopen

  Lees meer over hardlooptips voor beginners, technieken, gezondheidsvoordelen (gewichtsverlies), goede schoenen, kleding en vorm voor deze aerobe oefening. Leer door de geschiedenis feiten over beroemde hardlopers.
 • Calciumfosfaat, tribasisch (tricalciumfosfaat) (houding)

  Geneesmiddelinformatie over houding (calciumfosfaat, tribasisch (tricalciumfosfaat)) omvat afbeeldingen van geneesmiddelen, bijwerkingen, geneesmiddelinteracties, aanwijzingen voor gebruik, symptomen van overdosis en wat te vermijden.
 • Voedselvergiftiging

  Voedselvergiftiging oorzaken zijn meestal te wijten aan virussen en bacteriën. Symptomen van voedselvergiftiging zijn misselijkheid, braken, diarree, buikkrampen, koorts, uitdroging en een opgeblazen gevoel. De meeste gevallen van voedselvergiftiging lossen vanzelf op, maar ongeveer 3.000 mensen in de VS sterven elk jaar aan voedselvergiftiging.
 • Boxer's Fracture

  De breuk van een bokser wordt veroorzaakt doordat een persoon een andere persoon raakt (vuistgevecht) of een hard voorwerp (zoals een muur). Behandeling voor de breuk van de bokser omvat spalken, gieten of in sommige gevallen een operatie.
 • Aerobic oefening

  Lees meer over voorbeelden van aerobe oefeningen, de voordelen (gewichtsverlies), het verschil tussen aërobe en anaerobe oefeningen en hoe u uw doelhartslag berekent.
 • Gezonde leefstijlen voor senioren

  Een gezonde levensstijl voor senioren is een belangrijk onderdeel van het verouderingsproces. Gezond eten, medicijnen en tests bijhouden en regelmatig bewegen kan ziektes helpen voorkomen en uw leven verlengen.
 • Laag kalium (hypokaliëmie)

  Symptomen van lage kaliumspiegels (hypokaliëmie) zijn braken, misselijkheid, obstipatie, lage bloeddruk en meer. Meer informatie over lage kaliumspiegels, voedsel, voeding, wat lage kaliumspiegels veroorzaakt, tekenen van laag kalium en bijwerkingen. Leer hoe een bloedtest of ECG hypokaliëmie kan detecteren.