Pijnbeheersing

 • Rotator manchet letsel

  Begrijpen gescheurde rotatormanchet symptomen, schouderoperaties en behandeling voor schouderpijn van chronische en acute rotator cuff scheuren en schouder tendinitis. Leer bovendien over de tests die bij de diagnose worden gebruikt.
 • Voetpijn

  Zorgverleners gebruiken röntgenfoto's, MRI en een lichamelijk onderzoek om de oorzaak van de voetpijn van een patiënt te diagnosticeren. Bijbehorende symptomen en verschijnselen kunnen roodheid, zwelling en gevoeligheid omvatten. Lees over behandeling en huismiddeltjes.
 • Torticollis

  Torticollis is een van een bredere categorie aandoeningen die flexie, extensie of verdraaiing van spieren van de nek voorbij hun normale positie vertonen. Lees over symptomen, rek en behandeling.
 • Elleboogpijn

  Er zijn veel oorzaken en risicofactoren voor elleboogpijn, en de behandeling hangt af van de oorzaak van de elleboogpijn. Lees over gerelateerde symptomen, prognose, preventie en diagnose.
 • Slipped Disc (Herniated Disc)

  Een hernia kan symptomen veroorzaken zoals pijn langs de achterkant van het been (ischias), gevoelloosheid of zwakte. Lees over oorzaken, diagnose, behandeling (chirurgie, fysiotherapie) en medicijnen.
 • Knieblessure

  Kniepijn en zwelling zijn veel voorkomende symptomen en tekenen van een knieblessure. Lees meer over kniepijndiagnose, behandeling, herstel en preventie van veelvoorkomende knieletsels.
 • Vermoeidheid

  Vermoeidheid (vermoeidheid, vermoeidheid, uitputting, lethargie) veel voorkomende oorzaken zijn slaapproblemen, hartaandoeningen, longaandoeningen, medicijnen, endocriene stoornissen, stoornissen en meer.
 • Paracetamol (oraal) (Aceta, Acetaminophen Quickmelt, Actamin)

  Geneesmiddelinformatie over Aceta, Acetaminophen Quickmelt, Actamin (paracetamol (oraal)) omvat afbeeldingen van geneesmiddelen, bijwerkingen, interacties tussen geneesmiddelen, aanwijzingen voor gebruik, symptomen van overdosering en wat u moet vermijden.
 • Ibuprofen (Advil, Advil Childrens, Advil Junior Strength)

  Geneesmiddelinformatie over Advil, Advil Childrens, Advil Junior Strength (ibuprofen) omvat afbeeldingen van geneesmiddelen, bijwerkingen, interacties tussen geneesmiddelen, aanwijzingen voor gebruik, symptomen van overdosering en wat u moet vermijden.
 • Aspirine (oraal) (Acuprin 81, Artritispijn, Ascriptine)

  Geneesmiddelinformatie over Acuprin 81, Artritispijn, Ascriptine (aspirine (oraal)) omvat geneesmiddelafbeeldingen, bijwerkingen, geneesmiddelinteracties, aanwijzingen voor gebruik, symptomen van overdosis en wat te vermijden.
 • Carpaal tunnel syndroom

  Carpaal tunnel syndroom is een aandoening van de hand die wordt gekenmerkt door gevoelloosheid, tintelingen, pijn en zwakte. Lees over oorzaken, symptomen, behandeling en operatie.
 • Gewrichtspijn

  Gewrichtspijn of artralgie kan worden veroorzaakt door letsel of ziekte. Lees meer over ziekten die gewrichtspijn, andere symptomen, diagnose, behandeling en preventie-informatie veroorzaken.
 • Morfine (geen merknaam)

  Geneesmiddeleninformatie op geen merknaam (morfine) omvat afbeeldingen van geneesmiddelen, bijwerkingen, interacties tussen geneesmiddelen, aanwijzingen voor gebruik, symptomen van overdosering en wat te vermijden.
 • Ketoprofen (Orudis, Oruvail)

  Geneesmiddelinformatie over Orudis, Oruvail (ketoprofen) omvat afbeeldingen van geneesmiddelen, bijwerkingen, interacties tussen geneesmiddelen, aanwijzingen voor gebruik, symptomen van overdosering en wat te vermijden.
 • Fibromyalgie

  Krijg informatie over fibromyalgie (FM, fibrositis) behandeling (Lyrica), diagnose (gevoelige punten), symptomen (chronische pijn, vermoeidheid), oorzaken, dieet en medicijnen (Cymbalta, Lyrica). Fibromyalgie is een ziekte die chronische pijn veroorzaakt in de ligamenten en spieren.
 • Chronische pijn

  Wat is chronische pijn? Chronische pijn wordt gedefinieerd als pijn die gedurende een periode van 6 maanden of langer aanhoudt en is het gevolg van een medische aandoening of schade aan het lichaam. Oorzaken van chronische pijn zijn fibromyalgie, hoofdpijn, artritis en rugpijn. Meer informatie over chronische pijn en behandeling.
 • Rugpijn

  Lees meer over het behandelen van lage-rugklachten, diagnose, behandeling en preventie. Een rugpijn kan worden veroorzaakt door ischias, een hernia, zwangerschap, spinale stenose, fibromyalgie en letsel.
 • Codeïne (geen merknaam)

  Geneesmiddeleninformatie op geen merknaam (codeïne) omvat afbeeldingen van geneesmiddelen, bijwerkingen, interacties tussen geneesmiddelen, aanwijzingen voor gebruik, symptomen van overdosis en wat te vermijden.
 • Carisoprodol (Soma, Vanadom)

  Geneesmiddelinformatie over Soma, Vanadom (carisoprodol) omvat afbeeldingen van geneesmiddelen, bijwerkingen, interacties tussen geneesmiddelen, aanwijzingen voor gebruik, symptomen van overdosering en wat u moet vermijden.
 • Paracetamol en hydrocodon (Geen merknaam)

  Geneesmiddelinformatie over geen merknaam (acetaminophen en hydrocodon) omvat afbeeldingen van geneesmiddelen, bijwerkingen, interacties tussen geneesmiddelen, aanwijzingen voor gebruik, symptomen van overdosering en wat u moet vermijden.